Si vols fer créixer el teu negoci, ets una empresa amb més de 3 treballadors, i tens més de 5 anys d’experiència. El programa Accelera el creixement és la teva oportunitat!

Amb aquest programa identificaràs els eixos de creixement de l’empresa a mig i llarg termini, per a poder implementar-los en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat a la teva mida.

Des de 2012, hi han participat 547 empreses i tres anys després, de mitjana, han augmentat la seva plantilla un 31%, han incrementat la facturació un 31% i han millorat els beneficis abans d’impostos un 28%.

Si t’interessa i vols conèixer amb més detall el programa Accelera el Creixement pots participar en una de les 4 sessions previstes pels dies 10 de maig de 16 a 17h, 16 de maig d’11 a 12h, 25 de maig de 16 a 17h  o 2 de juny de 10 a 11h. Inscriu-te aquí

El període d’inscripcions romandrà obert fins al 12 de juny de 2023, emplena el full de participació i envia-ho a info@acceleraelcreixement.com

Programa bonificat de suport per a pimes, promogut per a Diputació de Barcelona i PIMEC, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola.

Si necessites més informació pots contactar amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del correu electrònic empresa@cerdanyola.cat o al telèfon 93 594 70 50.

Vídeo explicatiu del programa ACCELERA EL CREIXEMENT :

https://www.youtube.com/watch?v=jEym8TmhnpY