L’Exponential Day torna amb més raó i sentit que mai. Torna en una cinquena edició centrada en l’explosió de la intel·ligència artificial i en reivindicar una mentalitat transformadora imprescindible per entendre i aprofitar el seu impacte.

Sabem que el ChatGPT només ha estat un petit tast, una versió preliminar de totes les implicacions que la intel·ligència artificial pot tenir en les empreses o en les decisions que prenem. La pregunta que ens fem és molt clara: som davant d’una simple evolució, una disrupció o d’una revolució?

Per treure’n l’entrellat, l’Auditori Axa de Barcelona serà l’espai per visualitzar-ho. Per un costat, el popular hacker Chema Alonso, CDO de Telefónica, parlarà de l’impacte de la IA en les persones; i, per l’altra, John Elkington, un dels impulsors globals de moviments per la sostenibilitat, analitzarà el paper que les empreses tenen per abordar els reptes actuals.

Una jornada que, a més de conèixer les empreses més disruptives de Catalunya, ens permetrà viure demostracions reals en intel·ligència artificial i sortir del propi auditori: tres empreses transformadores ens obriran les portes de casa seva per conèixer a fons el seu model cultural.

T’ho perdràs? Vine a conèixer les fronteres de la intel·ligència artificial!

 

Inscriu-te a l’Exponential Day 2023

 

T’esperem el 20 de Juliol de 2023 a les 9:30h

Lloc: Auditori AXA Barcelona

 

 

Vols més informació de l’Exponential Day #5?