Isiecom, empresa ubicada al Parc Tecnològic del Vallès farà el pròxim 29 de setembre de 2014 la presentació a Espanya dels nous ScanCube. ScanCube són estudis fotogràfics automatitzats que permeten fer amb un procés completament automàtic fotografia i vídeo en 360º, a més d’aconseguir fotografies en fons blanc pur o transparent sense la necessitat de fer servir cap programa de retoc fotogràfic.

Isiecom, en el seu afany per donar solucions als seus clients de botigues online ha esdevingut el distribuïdor oficial a Espanya dels estudis ScanCube, vol així apropar una tecnologia puntera al mercat Espanyol que fa que mitjançant les fotografies de productes en moviment es puguin aconseguir conversions més altes en els impactes fets per Internet. Estudis fets en alguns comerços electrònics han aconseguit augments del 35%.

També, amb l’adquisició i posada en funcionament d’aquesta solució es milloren notablement els processos de presa de fotografia tant per botigues online, creadors de catàlegs de productes i fotògrafs professionals. Amb una bona implementació en el procés fotogràfic es poden assolir reduccions de costos de fins al 70%.

El que s’exposarà no serà tan sols la solució ScanCube, sinó també les millores que es presentaran a la fira de l’ecommerce de París els dies 23 a 25 de setembre, quina influència està tenint aquesta tecnologia a Internet, quines millores ofereix i consells i experiències als oients per afavorir els seus processos fotogràfics i la comunicació amb imatges a Internet.

Font: web PTV