IV EDICIÓ CONCURS “MILLORS IDEES EMPRESARIALS INNOVADORES” 

Des del Servei d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica, dins de l’àrea de creació i consolidació d’empreses i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” s’està portant a terme la quarta edició del Programa de Foment de la Cultura Emprenedora pels Joves Estudiants dels IES de Cerdanyola del Vallès, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i que contemplin la creació d’empresa com una opció de futur, tenint present la innovació com eina imprescindible en la viabilitat i gestió dels projectes empresarials.

Aquest programa s’adreça als IES (Instituts d’ensenyança secundària) de Cerdanyola i hi participen un total de 116 alumnes de 4t de la ESO i de 1r de Batxillerat d’Economia. Els IES que hi participen són : l’IES Banús, IES Forat del Vent, IES Pere Calders, IES Gorgs i el Col·legi Montserrat.

A tots aquests estudiants se’ls imparteix Tallers de Creativitat i Seminaris de Viabilitat Empresarial on entre d’altres aspectes se’ls hi ensenya: com generar noves idees de negoci aplicant tècniques de creativitat, què és la innovació i quins són els punts principals d’anàlisi de viabilitat de la idea de negoci. Amb aquesta informació i els materials que reben per part de l’Ajuntament , els alumnes realitzaran un treball on desenvolupin una idea innovadora de negoci per a presentar-lo a la quarta edició del concurs “Millors Idees Empresarials Innovadores” que se celebrarà durant la jornada del joves emprenedors de Cerdanyola , cap a finals de juny .