L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, juntament amb el PTV i la PIMEC,  van organitzar el 18 de setembre i al Parc Tecnològic del Vallès una jornada de difusió del programa Accelera el Creixement. Es tracta d’una iniciativa de suport a empreses amb alt potencial de creixement de la Diputació de Barcelona on es ven donar a conèixer les diferents possibilitats que ofereix aquest programa a les pimes de Cerdanyola.

Durant la primera part de la jornada  Ramon Boixadera, de la Diputació de Barcelona, i Anabel Cuatrecasas, de la Pimec, van presentar als assistents el projecte:  objectius,  requisits  per participar, la metodologia i el calendari de treball.

La segona part de la jornada  va estar a càrrec de Xavier Pujol, director d’Advanto i Josep Lluís Centelles, director de Control Multimèdia, dues empreses que van participar en el projecte en  l’edició de 2012. Ambdós van oferir la seva visió i valoració de l’experiència.

L’objectiu d’aquesta jornada era donar a conèixer les possibilitats que ofereix aquest programa i animar a les pimes de Cerdanyola del Vallès a formar part d’aquest interessant projecte de suport i assessorament.

El programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement contempla seleccionar 50 pimes de la demarcació de Barcelona que tindran l’oportunitat d’accedir a més de 60 hores d’assessorament d’experts en temes com d’estratègia empresarial, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus reptes i projectes de creixement amb majors garanties.

Les empreses beneficiàries d’aquesta actuació hauran de ser mitjanes o petites empreses de tres o més treballadors, amb una trajectòria empresarial igual o superior als tres anys, amb voluntat d’invertir en creixement i tenir vocació internacional.