El dimarts 20 de juny de 10:00 a 12:00h esdevindrà la Jornada d’Oficis a la Masia Can Serraparera, integrada en l’itinerari del Programa Orienta 2022, on les persones interessades podran conèixer oficis que tenen demanda laboral de difícil cobertura.

Estarà organitzada per l’Àrea de Formació i Ocupació del Servei Municipal de Promoció Econòmica i comptarà amb la presència de representants de diversos gremis i col·lectius que ens explicaran a què es dediquen,  quines necessitats de personal tenen i les formacions que ofereixen. 

Els principals objectius de la Jornada són donar a conèixer als interessats la realitat diària d’aquests oficis i descobrir noves oportunitats de treball, així com fomentar el coneixement, l’aprenentatge, l’apreciació i la preservació dels diferents oficis. 

En acabar l’esdeveniment es convidarà als participants a realitzar preguntes als representats dels oficis per acabar de detallar la informació i per aclarir dubtes.

Per inscriure’s a la Jornada d’Oficis es pot contactar a través del correu electrònic ruizme@cerdanyola.cat o trucant al 93 594 70 50.