Cerdanyola del Vallès se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible (SEES), que es celebra del 20 al 22 de juny.

Emmarcada en la SEES aquest dijous 22/6 a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central, comptarem amb una sessió d’alt impacte liderada per dues dones expertes: Bet Noguer, enginyera de l’empresa Experta Solar i Susana Toboso, investigadora de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA-UAB). Tant la Bet com la Susana, seran les encarregades de transmetre tot el seu coneixement i parlaran de com fomentar la transició energètica des del punt de vista de l’autoconsum i les comunitats energètiques i ens presentaran l’estudi dels terrats del municipi.

La jornada està oberta a tots els públics, es treballarà de forma dinàmica i participativa i en finalitzar cadascuna de les ponències hi haurà un torn obert de preguntes per resoldre dubtes o ampliar informació.

No ho dubtis, uneix-te al canvi i  inscriu-te! Aprofita l’oportunitat de participar en aquesta sessió, i coneixeràs les possibilitats que ens ofereixen els terrats, que és l’autoconsum, els aspectes a tenir en compte sobre les instal·lacions de fotovoltaica, els seus avantatges i procediments burocràtics i sobretot la seva transició cap a les comunitats energètiques.

A més, aquesta setmana està plena d’activitats, entre totes elles sumen més d’una quinzena: exposicions, ponències, tallers, xerrades, activitats … totes elles al voltant de l’energia sostenible, les comunitats energètiques, el canvi climàtic, i l’eficiència energètica. Pots consultar tot el catàleg d’activitats SEES aquí.

La dinamització de l’acte anirà a càrrec de l’equip tècnic del Servei de promoció Econòmica,  l’empresa col·laboradora Experta Solar i de Susana Toboso investigadora de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA).

 

Data: dijous 22 de juny de 2023

Hora: 18.30 h – 20.30h

Lloc: Sala d’Actes Enric Granados. Biblioteca Municipal (Pl. Enric Granados, 1)

Entrada: gratuïta i oberta a tothom

Inscripcions: www. cerdanyolactiva.cat