El Centre d’Empreses de Noves Tecnologies del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) acollirà, el proper dijous 13 de març, una sessió informativa sobre el nou programa de finançament de la Comissió Europea, Horizon 2020, i les modalitats de participació que ofereix per a les empreses.

Horizon 2020 és una iniciativa dirigida a assegurar la competitivitat global d’Europa. Al llarg del període 2014-2020 i amb un pressupost de 79.000 M€, Horizon 2020 té l’objectiu de promoure la recerca  i la innovació, aconseguint un nou creixement i ocupació a Europa que permeti assolir els objectius del 20-20-20. 

La jornada del 13 de març, que començarà a les 9.30h i finalitzarà a les 13.00h, està pensada per informar clarament a les petites i mitjanes empreses sobre els àmbits, les modalitats i les perspectives d’obtenir finançament. 

Durant la jornada es dedicarà un temps específic a presentar el pilar “Lideratge industrial”, dissenyat per estimular la creació de llocs de treball donant suport a la innovació, incentivant el consum, estimulant la inversió privada en R+D i enfortint la participació de les pimes innovadores, per a les que s’ha dissenyat el que s’anomena “instrument pime”.

La segona part de la jornada es dedicarà a presentar diverses experiències d’empreses i entitats catalanes en programes europeus com a líders de projectes col·laboratius d’R+D  (Grup Catalònia en H2020 & INDO en el 7è PM), com a participants en projectes liderats per una tercera entitat (Inkemia IUCT) o com a petita empresa que presenta un projecte a nivell individual o amb altres pimes (Mateu i Solé)

L’assistència a l’acte és gratuïta i requereix d’inscripció prèvia. L’aforament és limitat.

Font: web PTV