José María Colomer compta amb una trajectòria professional lligada al sector del joc des de l’any 1978 amb la fabricació de les primeres màquines recreatives denominades CATARACTA i, posteriorment, amb la fabricació de mobles metàl · lics de les famoses màquines MINI, que eren subministrats per l’empresa COSTANET , de Terrassa, als principals fabricants d’aquella època de les màquines tipus B model MINI. 

L’any 1994 es va incorporar al grup MGA com a director d’Expansió del Grup i posteriorment va ocupar la plaça de director general de la divisió New Park-Golden Park, càrrec que ha exercit fins ara. 

Amb el seu nomenament com a conseller delegat del grup MGA, José María Colomer es consolida com una persona clau per a l’expansió de la companyia. 

sobre MGA 

Fundat el 1976 i presidit per Jaume Sanahuja Junyent, MGA crea la primera màquina recreativa amb premi a Espanya i és avantguardista en la creació dels primers centres d’Entreteniment Familiar i Casinos Electrònics. 

Creador de tendències i conscient que el sector del joc requereix un canvi permanent, MGA ha aconseguit consolidar un potent grup empresarial, que participa en tots els àmbits i subsectors del món del joc i l’oci. Disposa d’una àmplia experiència en la fabricació, distribució i explotació de tot tipus de màquines recreatives i d’entreteniment i es manté en constant creació d’oportunitats de negoci. 

Des dels seus inicis MGA desenvolupa sòlides aliances estratègiques, amb els grups empresarials més rellevants de l’àmbit internacional. 

La seva seu central té la seva ubicació al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), en un entorn de desenvolupament privilegiat que aporta els elements necessaris per potenciar al màxim la innovació dels seus projectes. MGA és avui una companyia de referència en el mercat nacional i internacional, assentada sobre valors com la innovació i la qualitat, però, sobretot, basada en la confiança dipositada en el seu extens equip humà i en l’atenció als seus clients.

Font: web MGA