Kymos Pharma Services es traslladarà a la nova seu en el Parc Tecnològic del Vallès (PTV), a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) a partir del 7 de gener de 2015.

El Parc Tecnològic del Vallès es va crear l’any 1987, gràcies a una iniciativa del CIDEM (Centre d’Innovació i de Desenvolupament Empresarial) i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma de llançament per nous projectes empresarials de contingut tecnològic. També localitzat en un entorn tecnològic, al costat mateix del “Barcelona Synchrotron Park” (BSP) i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment, hi ha ubicades 133 empreses en el Parc en el que col.laboren aproximadament 3.000 persones. Els sectors tecnològics més importants són els industrials, seguits del sector TIC, el biotecnològic i medi ambient.

Kymos ha realitzat una important inversió de futur, que li permetrà optimitzar la capacitat i qualitat en l’atenció de tota la seva base de clients nacionals e internacionals. Un espai de 1.500 m2 de laboratoris i oficines, equipats amb la tecnologia més avançada, gestionat per un excel·lent equip de professionals.

Com a conseqüència d’aquest canvi, les noves coordenades de la companyia són les següents:

Kymos Pharma Services SL

Parc Tecnològic del Vallès

Ronda Can Fatjó 7-B

08290 Cerdanyola del Vallès

Tel : 93.548.18.48

Fax: 93.548.18.67

Font: web PTV