Graphispag 2015 té l’ull posat al futur. La fira, líder de la indústria de la comunicació gràfica a Espanya i Portugal, arriba en un context marcat per la revolució digital, la crisi econòmica i el canvi d’hàbits de consum de productes impresos que obliga a la indústria gràfica tradicional a reinventar o complementar el seu model de negoci.

En aquest sentit el saló d’enguany, que tindrà lloc del 24 al 27 de març al recinte de Gran Via de Fira Barcelona, estrenarà tres noves àrees Print All Experience, Print Innovation Zone i Pront Conference Corner plenes d’idees, noves tècniques, serveis gràfics, innovacions i aplicacions per reinventar el sector. 

L’XPCAT, la xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, participarà amb la “Print Innovation Zone” de la propera fira. Aquesta àrea oferirà als centres tecnològics o empreses seleccionades un espai de demostració i presentació gratuït. A més, les empreses participants en aquesta àrea tindran accés a un corner d’inversors. Es busquen projectes innovadors vinculats a l’àrea d’arts gràfiques com impressió 3D, tintes intel·ligents, impressió funcional i electrònica, nous materials, tèxtil intel·ligent, etc. 

Si esteu interessats, podeu presentar les vostres sol·licituds fins el 30 de gener. Aquí trobareu més informació.

Font: web PRUAB