El Festival Internacional Blues de Cerdanyola compta amb el suport de gran part del teixit econòmic, social i cultural de la ciutat. Així des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha organitzat la jornada Comerç i Blues al carrer el dissabte 30 de setembre en la qual una quarantena d’establiments oferiran els seus productes a les paradetes al carrer i un munt d’activitats paral·leles com tallers, espectacles itinerants, xerrades i treballs manuals, entre d’altres.

La plaça de l’Abat Oliba també tornarà a formar part del festival compartint protagonisme amb el Tast de Cuina Mediterrània entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre.

El Mercat de Serraparera participarà amb l’activitat Ballem swing i blues al Mercat el dissabte 7 d’octubre pel matí, i el Mercat de Les Fontetes repetirà amb la consolidada Nit de Tapes i Blues  el mateix dissabte a la nit.

 

La regidora de Comerç, Cristina Padilla, agraeix als establiments la seva implicació activa amb les activitats que es fan a la ciutat i en especial amb el Festival Internacional Blues.