Vols saber com et pot ajudar la Intel·ligència Artificial a trobar feina?? Porta el teu dispositiu digital (mòbil, portàtil) i t’ajudem a començar!! (Connexió wifi gratuïta)

En el marc del Programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia) de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, volem aportar coneixement sobre les noves tecnologies i eines basades en la intel·ligència artificial a les persones que busquen feina de manera activa, amb el propòsit de disminuir la bretxa tecnològica, millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció laboral en llocs de treball de qualitat.

És per això que us convidem a la sessió presencial “Com t’ajudarà la Intel·ligència Artificial a trobar feina”  que tindrà lloc el proper dimarts 20 de Juny de 12:30h a 13:30h a la Sala Campoamor de la Masia Can Serraparera de Cerdanyola del Vallès i que està dirigida a col·lectius en cerca activa d’ocupació, en la qual es donarà informació i eines per convertir amenacen en oportunitats.

I dimecres dia 21 de Juny, farem un taller gratuït de 12 a 14h a la mateixa Sala Campoamor de la Masia Can Serraparera, per ajudar-vos a fer els primers passos en aplicacions basades en la intel·ligència artificial per a trobar feina, així que porteu els vostres mòbils o portàtils, hi haurà wifi oberta!!

Reserveu la vostra plaça diartecm@cerdanyola.cat o trucant al 935 947 050