Per primera vegada es celebra a Barcelona el Food & Health Entrepreneurship Program, un programa internacional de transferència de tecnologia destinat a investigadors del camp de l’alimentació que vulguin transformar la seva recerca innovadora en un producte per al mercat. Aquest esdeveniment tindrà lloc del 27 al 31 de maig al Parc de Recerca UAB.
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acollirà, per primera vegada a Europa, el Food & Health Entrepreneurship Program, un esdeveniment que es celebra des de 1993 a la Universitat Califòrnia Davis (UCD). La missió d’aquest programa és fomentar la innovació i la transferència tecnològica de la Universitat a les empreses del sector alimentari enfortint la seva capacitat d’R+D.

El Food & Health Entrepreneurship Program tindrà lloc del 27 a 31 de maig de 2012 i comptarà amb la participació de 40 investigadors europeus i inversors de la indústria alimentària. Un dels principals objectius de la trobada serà formar els investigadors en els processos de transferència tecnològica. Juntament amb les companyies d’aliments líders que hi participen, un equip d’assessors ajudarà als investigadors a transformar el seu projecte de recerca en un producte valuós per al mercat. Fins el dia 28 de febrer de 2013, els inscrits poden beneficiar-se de la quota reduïda.

Entre els ponents destaca la presència de Pegram Harrison, expert en emprenedoria de l’Escola de Negocis Saïd de la Universitat d’Oxford; Doris Bell, assessora de la política europea de recerca en ciències de la vida; Romain Chalumeau, director executiu dels Laboratoris Grand Fontaine o Núria Bosch, membre del Consell d’Administració de Baring Private Equity Partners. A més també es comptarà amb els responsables d’Innovació d’empreses com Gallina Blanca Star i Danone.  

L’esdeveniment ha estat organitzat conjuntament entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Califòrnia Davis (UCD), amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB), l’Institut de Tecnologia i Recerca Agroalimentàries (IRTA) i la Fundació Alícia.

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite?cid=1243578619954&pagename=i-PR%2FPage%2FTemplatePageInteriorPR&noticiaid=1345653422135

Més informació
Food & Health Entrepreneurship Program