La UAB està entre les 100 millors universitats del món en Ciències Agrícoles i Forestals, Física, Geografia, Ciències de la Comunicació i Economia, segons el rànquing QS per matèries, publicat avui. Física és la disciplina més ben valorada. A més, Psicologia, Ciències Ambientals, Ciències Polítiques i Medicina han millorat els resultats respecte a les edicions anteriors del rànquing, que situa la UAB entre les 200 millors del món en 22 disciplines.

L’empresa britànica Quacquarelli Symonds (QS) ha fet públic avui els resultats de la tercera edició del QS World University Rankings by Subject, que classifica les 200 millors universitats del món en 30 matèries.

La UAB se situa entre les 100 millors universitats en cinc disciplines: Ciències Agrícoles i Forestals, Comunicació, Economia, Geografia, i Física. I entre les 150 millors universitats del món en Llengua i Literatura Anglesa, Llengües Modernes, Filosofia, Química, Matemàtiques, Dret, Estadística, Psicologia, Ciències Ambientals i Ciències Polítiques. Aquestes tres últimes disciplines han millorat posicions en el rànquing respecte la darrera edició.

A més, Medicina a la UAB entra per primer cop en la classificació, en situar-se entre les dues-centes primeres universitats del món en aquesta disciplina. Se situen també entre la posició 200 i la 150 Història, Enginyeria Química, Biologia, Farmacologia, Educació, i Sociologia.

Els QS World University Rankings són considerats entre els més prestigiosos del món, juntament amb el de Times Higher Education i l’Academic Ranking of World Universities de Shanghai.

Per a aquesta tercera edició del QS World University Rankings by Subject, s’han avaluat  3.002 universitats, de les quals s’han classificat 689.

El rànquing es pot consultar al web www.topuniversities.com

Font: web UAB