L’empresa britànica Quacquarelli Symonds (QS) ha fet públic els resultats de la quarta edició del QS World University Rankings by Subject, que classifica les 200 millors universitats del món en 36 matèries. 

La UAB se situa entre les 100 millors universitats en vuit disciplines: Veterinària (destacada en la posició 23), Ciències Agrícoles i Forestals, Física, Geografia, Ciències de la Comunicació, Economia, Llengües Modernes i Matemàtiques. I entre les 150 millors universitats del món en Filosofia, Ciències Ambientals, Sociologia, Ciències de l’Educació i Química. 

A més, se situen també entre les posicions 150 i la 200 millors del món els àmbits d’Enginyeria Química, Medicina, Farmacologia, Geologia, Comptabilitat i Finances, Política i Estudis Internacionals, i Estadística. 

Un total de vuit disciplines han millorat posicions en el rànquing respecte a l’última edició: Llengües Modernes, Enginyeria Electrònica, Veterinària, Geologia, Matemàtiques, Comptabilitat i Finances, Ciències de l’Educació i Sociologia. 

Els QS World University Rankings són considerats entre els més prestigiosos del món, juntament amb el de Times Higher Education i l’Academic Rànquing of World Universities de Shanghai. Per a aquesta edició, s’ha avaluat un total de 3.467 universitats.

El rànquing es pot consultar al web: 

http://www.topuniversities.com/subject-rankings

Font:web de l’UAB