Laboratoris Lacer, companyia farmacèutica espanyola amb seu a Cerdanyola del Vallès i més de 60 anys d’experiència, acaba d’estrenar la seva nova pàgina web www.lacerodontologia.com.

Es tracta d’una renovació de la versió existent, amb continguts totalment actualitzats i exclusius, i amb un nou disseny que garanteix una millor visualització i navegabilitat.

Estructurada a través d’un menú principal de fàcil navegació, la nova web odontològica de Lacer ofereix informació detallada sobre salut oral i els seus productes relacionats.

D’aquesta manera, es facilita documentació sobre malaltia periodontal, sensibilitat dental, ortodòncia, pròtesis dentals removibles, ús de raspalls dentals, higiene dental infantil entre uns altres, així com el tractament més adequat en cada cas.

D’altra banda, el nou web també compta amb un espai enfocat específicament a odontòlegs i higienistes. En aquest apartat, els professionals poden accedir a publicacions d’interès i cursos formatius per mantenir-se en tot moment al dia de l’actualitat odontològica.

A més, es proporciona contingut exclusiu d’interès científic, que pot ser descarregat com a material de suport a la pràctica clínica diària i facilitar així la comunicació amb el pacient en permetre l’explicació de forma clara i il·lustrada de les principals afeccions odontológicas.

Amb la renovació de www.lacerodontologia.com , Laboratoris Lacer reafirma el seu compromís per la millora de la salut bucodental de la societat, servint-se de les noves tecnologies per accedir i informar a la població i donar servei als professionals de l’odontologia de la forma més ràpida, còmoda i eficaç.

Font i fotografia: www.noticiasmedicas.es de maig de 2012