Les dones interessades a participar en el procés de selecció s’han d’inscriure a través de l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) o a través del web www.cerdanyolaoberta.cat

Aquesta iniciativa de foment de l’ocupació local està cofinançada per Servei d’Ocupació de Catalunya

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, contractarà en el marc del Programa Treball i Formació 2022 Línia Dona, a dues dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència masclista) inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat, com a demandants d’ocupació, i que compleixin amb les característiques de cada una de les ofertes publicades.

Es seleccionaran els següents perfils professionals:

Per apuntar-se, cal adreçar-se a l’Oficina de Treball de Cerdanyola o seguir l’enllaç de cadascuna de les ofertes publicades a la pàgina www.cerdanyolaoberta.cat on s’especifiquen les característiques i requisits de cadascun d’aquests perfils.

El procés de selecció rebrà candidatures tant de l’Oficina de Treball de la Generalitat, ubicada a Cerdanyola del Vallès, com del web www.cerdanyolaoberta.cat i consta de dues fases: una prova, que no és excloent, i una entrevista.

Per a més informació cal adreçar-se al Servei Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ( Av. Roma, s/n) o al telèfon 935 947 050