Des del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola s’oferirà una sessió informativa oberta a la ciutadania el dia 13 d’abril de 9.30h a 12h a la masia Can Serraparera, on s’explicarà en què consisteix aquest projecte, i com pot facilitar la cerca de feina. La implantació d’aquest projecte forma part del pla municipal per combratre l’atur en Cerdanyola.

Cerdanyola Job Friend va adreçat a les persones que són del municipi, estan aturades, volen participar en un nou projecte de recerca de feina basat en la innovació social, potenciar els seus recursos, compartir les seves experiències, avançar en grup i dessitgen invertir el seu temps en trobar noves oportunitats.

Per participar en aquest projecte cal confirmar l’assistència prèvia a la sessió informativa del dia 13 d’abril  trucant al telèfon 93 594 70 50 (de dilluns a dijous de 8h a 18h i divendres de 8h a 15h) o bé per email: jobfriend@cerdanyola.cat, i participar a les jornades de treball dels dies 14 i 15 d’abril de 9h a 18h. Les places són limitades.

Job Friend utilitza un sistema focalitzat en l’autonomia i la iniciativa de les persones en la seva recerca d’oportunitats professionals. És un projecte innovador, que es va implantar inicialment a Canadà, i posteriorment a Europa i LLatinoamèrica amb bons resultats d’inserció laboral. Darrerament s’està implementant en diferents municipis catalans.

Adjuntem document.