Per tercer any consecutiu i coincidint amb el recentment instaurat Dia Mundial de la Tapa, s’ha celebrat la Fira de la Tapa de Barcelona-Tast BCN 2014. Enguany la fira ha canviat d’ubicació deixant el Sant Jordi i traslladant-se a una ubicació més cèntrica i que permet un major aforament: la Fira Montjuïc a Plaça Espanya. De nou, l’esdeveniment ha comptat amb la participació de dos bars de Cerdanyola, Alaska i Ca l’Enric.

El tast BCN va permetre provar les originals propostes d’una selecció de bars i restaurants de Catalunya i votar la preferida a l’app “Estamos de Tapas”. Un bon exemple de la gran acceptació que ha tingut aquesta mostra de la gastronomia catalana ha estat les llargues cues que s’han format durant tot el dia davant dels estands dels restaurants que hi eren presents. 

70 creacions

En definitiva, una bona oportunitat per gaudir d’una gran varietat – unes 70 – d’aquestes famoses mini creacions gastronòmiques. En concret, a l’estand de l’Alaska es van oferir figures amb formatge de cabra i cruixent de pernil, patates braves i mandonguilles farcides de formatge fusón. I a Ca l’Enric tartaleta de pop a feira, croquetes de pernil de glà i calamars a l’andalusa.

Font: Revista Cerdanyola al dia