Tres empreses del Parc de Recerca UAB estaran presents aquesta setmana al Mobile World Congress, la fira més important del món sobre telefonia mòbil que té lloc del 24 al 27 de febrer a Barcelona.

Health&SportLab, Mass Factory i ImathResearch, tres empreses sorgides de la Universitat Autònoma de Barcelona, presentaran els seus productes i novetats al Mobile World Congress, un esdeveniment que reunirà 75.000 visitants a Barcelona i que, segons alguns càlculs, generarà un volum de negoci de 327 milions d’euros.

Al congrés, que enguany porta per lema “Crear el que vindrà”, s’hi han inscrit 1.700 empreses, repartides en els 94.000 metres quadrats disponibles del recinte Gran Via. També hi ha una llarguíssima llista de ponents convidats, entre els quals s’estrena el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg.

Les empreses Health&SportLab i Mass Factory, ambdues dedicades al desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils, estaran a l’Estand Catalonia, l’espai que coordina ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana. Aquest estand acollirà en aquesta edició un total de 45 empreses catalanes del sector de les telecomunicacions que exposaran els seus projectes tecnològics.

 Per la seva banda, ImathResearch participa al Mobile World Congress de la mà d’ICEX España Exportación e Inversiones, que compta amb l’àrea d’Exponetworking per a 19 empreses tecnològiques.

 Trobada internacional d’emprenedors 4 Years From Now (4FYN) 

Com a novetat, aquest any el Barcelona Mobile World Capital també ha organitzat paral·lelament 4 Years From Now (4YFN), un nou esdeveniment dins del Mobile World Congress Barcelona destinat als emprenedors dins l’univers mòbil.

La iniciativa 4YFN  és una trobada internacional adreçada a emprenedors, professionals, empreses emergents, acceleradores, incubadores i inversors de sector Mobile, que es desenvoluparà durant els quatre dies del MWC als recintes de Fira de Barcelona a Montjuïc i Gran Via i oferirà als assistents l’oportunitat de trobar els recursos necessaris per iniciar o accelerar els seus projectes.

Font: web PRUAB