El proper dimecres 29 d’abril tindrà lloc la jornada de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona #MEMEnginy15, la trobada anual de la comunitat educativa de l’Escola d’Enginyeria juntament amb els centres de recerca, instituts, empreses i entitats del sector. 

La jornada, que té per objectiu establir nous canals de comunicació́ i oportunitats entre els participants, es dividirà principalment en tres blocs. El Bloc A estarà centrat en diverses conferències del àmbits de la informàtica, les telecomunicacions i el sector químic. El Bloc B consistirà amb una fira d’empreses on els estudiants i les empreses tindran l’oportunitat de trobar-se i contactar en un mateix espai. Finalment el Bloc C exposarà diverses demostracions amb col·laboracions d’empreses, instituts, departaments, centres de recerca, associacions i entitats. 

Les empreses ubicades al Parc de Recerca UAB interessades en participar i sol·licitar un estand per a la jornada us podeu posar en contacte amb la Júlia Palma, responsable de Àrea d’Emprenedoria i Creació Empresarial del Pruab.

Us avancem alguns dels centres/grups de recerca i empreses que assistiran a la jornada: 

BCN Dynamics, INS Gorgs, Grup de Recerca SeNDa (dEIC), Caixa Enginyers, TecnoUAB, Telecos.cat, Social Point, Fundación Universidad – Empresa, Everis, CNM, CAOS, Màster en Intelligent Autonomous Systems, Màster en Videojocs, CVC, IIIA, TicJob, Indra, Altran, Buguroo, CEPHIS (MISE), ERNI, FabLAB i Ficosa.

Font: web de PRUAB