Vint ciutats del món, entre elles Barcelona, impulsen una nova edició dels premis Living Labs Global Award. L’objectiu és trobar solucions innovadores per millorar la qualitat de vida de més de 100 milions de ciutadans d’arreu del món.

Living Labs Global, que organitza els premis amb el suport d’Oracle, CityMart i The Climate Group, triarà conjuntament amb les ciutats participants els 20 millors proveïdors de tecnologia i serveis amb projectes innovadors. Posteriorment, els escollits posaran a prova les seves solucions en cadascuna de les ciutats.

El 17 de febrer de 2012 és la data límit per presentar candidatura al Living Labs Global Award, que en les anteriors edicions ha rebut 562 projectes de 41 països diferents. Els guanyadors seran anunciats el 2 de maig de 2012 a Rio de Janeiro.

Aquests premis representen una oportunitat per a la ciutat de compartir els seus objectius de futur amb empreses i emprenedors de tot el món i, a més, permeten testejar solucions innovadores a l‘Urban Lab del districte 22@ Barcelona. + info.

 

Data d’elaboració: 10/11/2011
Font: Notícia Barcelona Activa, 09/11/2011
Fotografia: logo Living Labs Global Awards