La situació laboral al nostre país és complicada i a més cada vegada es valora més l’experiència internacional dels professionals.

Per això algunes escoles de negocis estan oferint períodes de pràctiques o ocupacions més enllà de les nostres fronteres en les versions internacionals dels seus masters.

A més d’oferir moltes més possibilitats d’ocupació, el simple fet de tenir una experiència internacional al mateix temps que es perfecciona el domini d’idiomes ja és un valor afegit per al futur professional  que decideix provar fortuna en l’exterior. 

És el cas de l’Escola Europea de Negocis, que ofereix als seus programes Global MBA i MBA Internacional la possibilitat de realitzar pràctiques durant tres mesos en empreses situades en alguna de les tres principals potències emergents del món: Brasil, Xina i Índia.

Els alumnes d’aquest centre treballen durant un mínim de 320 hores en una companyia d’un dels tres països citats, el que cadascun escull tenint en compte els seus objectius professionals. 

Xina i Estats Units
ADM International Business School és una altra de les escoles de negocis que ha apostat per oferir en el seu MBA Internacional l’opció d’estudiar i fer pràctiques a Pequín (Xina) o a Califòrnia (Estats Units) durant sis mesos. També ofereix la possibilitat de fer-les a Irlanda mentre es cursa un programa d’anglès. 

Màrqueting a Canadà
L’escola de negocis Madrid School of Màrqueting és una altra de les escoles de negocis que ha posat un programa perquè els participants en els seus diferents masters especialitzats en màrqueting puguin ampliar la seva formació amb una experiència internacional a Canadà. 

Font i fotografia:notícia de  www.expansion.com de 12/06/2012