MGA, la companyia precursora a Espanya en la creació de jocs online amb seu en el Parc Tecnològic del Vallès (PTV), presenta Cocktails, el seu últim videobingo disponible pròximament per jugar per diners reals.

Quan ens trobem a les portes de la nova operació espanyola de slots online, MGA segueix ampliant la seva oferta de jocs i es converteix així en un dels principals proveïdors de jocs online espanyols per a la xarxa d’operadors nacionals i internacionals.

“MGA està preparada per integrar els seus productes amb operadors nacionals i internacionals. Apostem pel desenvolupament de jocs online atractius, localitzats, de gran qualitat i de provat èxit –explica José Antonio Giacomelli, director de la Divisió de Noves Tecnologies de MGA.”

Cocktails manté l’estratègia de diferenciació característica dels productes de videobingo de MGA. El seu format i estil d’animacions, de gran atractiu visual, amb els seus característics tocs d’humor són garantia de diversió per a tots els jugadors.

L’últim joc de MGA està ambientat en un animat bar amb llums de neó on relaxar-se i divertir-se jugant, en companyia d’un servicial barman que guia a l’usuari durant tot el joc.

El joc de videobingo disposa d’un bombo de 60 boles, del que s’extreuen 30 i ofereix fins a 4 cartrons simultanis amb 15 nombres cadascun. I la possibilitat de comprar fins a 13 boles extres per completar el cartró.

A més en aquest joc es manté la possibilitat d’obtenir una Bola Joker que, a manera de comodí, permet substituir una bola pel nombre que es triï del cartró.

Cocktails compta amb 4 mini jocs complementaris, que també ajuden a sumar premis. Com a novetat incorpora, per primera vegada una partida de pinball en les seves mini jocs, a més d’un joc de billar tipus piràmide en el qual el jugador va avançant per diferents files premis, un joc de dards que acumula els premis de tots els dards disparats i, finalment, una carta de coktails amb 5 premis en els quals el jugador pot detenir la jugada.

El joc estarà en breu disponible per a plataformes mòbils de joc per real a través de la seva versió en HTML5.

Font: web PTV