MGA, empresa amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, ha estat elegit pels internautes com a finalista dels primers Premis eGaming en la categoria de millor empresa de Social Gaming per ser una de les primeres companyies espanyoles a impulsar la creació de jocs de gambling per a les xarxes socials. MGA va llançar a finals del 2012 el portal TodoSlots, la plataforma que permet jugar a Facebook a jocs de màquines recreatives com el Tresor pirata, Western Saloon o Roma. Actualment compta també amb la pàgina Bingobombo a Facebook.

Els Premis eGaming.es són organitzats per l’Associació Espanyola del Joc Digital (Jdigital), organització sense ànim de lucre amb més de 40 entitats associades del sector de joc digital, i són un reconeixement a totes aquelles entitats vinculades amb el sector de joc digital a Espanya.

Els Premis es sotmeten a la votació d’usuaris i d’un jurat professional, i s’organitzen en diferents categories. Es tenen en consideració els nous projectes, la tasca empresarial realitzada i, en general, totes aquelles actuacions que hagin contribuït a la dinamització i millora de la imatge del sector.

El lliurament de premis tindrà lloc el 27 de febrer a la Sala El Sol de Madrid i comptarà amb la presència de Carlos Hernández, director general d’Ordenació del Joc del Ministeri d’Hisenda.

Font: web PTV