MGA, un dels principals grups del sector del joc a Espanya amb una àmplia experiència en el desenvolupament, publicació i explotació de jocs online situat en el Parc Tecnològic del Vallès (PTV), ha finalitzat la integració dels jocs de slots i videobingo amb la plataforma de joc PAS de Mediatech Solutions, proveïdor de solucions tecnològiques per al mercat del joc online.

Mediatech Solutions és el major proveïdor de plataformes online del mercat espanyol, amb un 20% de quota de mercat. Entre els seus principals clients es troben grans grups de mitjans de comunicació, els casinos més rellevants, i importants operadors físics i online d’Espanya, Gran Bretanya, EUA, Itàlia i Holanda.

Gràcies a l’acord aconseguit per ambdues companyies, Mediatech afegirà contingut exclusiu a la seva plataforma i podrà oferir als seus clients els millors jocs de videobingo i slots espanyols. Al seu torn MGA aconsegueix un canal de comercialització capdavanter a Espanya dins del sector del joc online.

“Estem segurs que aquesta valuosa unió beneficiarà a ambdues companyies -assegura José Antonio Giacomelli, director de la Divisió de Noves Tecnologies de MGA-. Ens permet projectar a nivell nacional i internacional tots els nostres jocs i posicionar-nos de cara a l’entrada en vigor de la nova regulació de Slots. Mediatech és un valuós partner per a nosaltres i constitueix una garantia d’èxit i de continuïtat per als continguts que desenvolupem”.

Paulina Guzmán, directora de Desenvolupament de Negoci de Mediatech Solutions, comenta: “Estem encantats de la integració que hem completat amb MGA. L’objectiu de Mediatech és que els nostres clients puguin accedir als millors productes del mercat i amb aquest acord s’afegeix l’excel·lent gamma de productes de MGA.” 

Font: web PTV