MGA, empresa líder del sector del joc a Espanya i ubicada en el Parc Tecnològic del Vallès, s’acaba d’unir com a soci de ple dret a Secartys, l’associació espanyola que vetlla per la internacionalització i innovació de les empreses d’electrònica, informàtica i telecomunicacions. 

Secartys treballa des de 1968 amb l’objectiu de donar servei a les empreses espanyoles en el seu aterratge als cinc continents. En paraules de Aintzane Arbide, directora de Secartys, “A Secartys treballem en clau de clúster per millorar la competitivitat empresarial. I això ho fem a través de quatre pilars fonamentals: Internacionalització, Recerca de Finançament, Innovació i Formació “. 

A través de Secartys, MGA pot potenciar el seu coneixement, la seva competitivitat, la seva capacitat d’accés a projectes, finançament i mercats exteriors. Artur Porta, director de la Divisió Industrial del Grup MGA, subratlla “la gran satisfacció de MGA pel fet d’integrar-se en Secartys, ja que estem convençuts de cooperar amb una de les associacions més competitives per aconseguir i defensar uns objectius i interessos comuns, amb vista al desenvolupament del sector del joc sigui on sigui “. 

sobre Secartys 

Secartys, l’Associació Espanyola per a la Internacionalització i Innovació de les empreses d’Electrònica, Informàtica i Telecomunicacions, és una associació empresarial sense ànim de lucre que porta més de 46 anys dedicant els seus esforços a fomentar la competitivitat dels seus associats i posicionar la indústria espanyola en l’exterior. 

Fundada el 1968, Secartys compta actualment amb unes 400 empreses associades en tot el territori nacional i representa a més de 1.200 indústries dins dels sectors de: electrònica, àudio i vídeo professional i il · luminació espectacular, domòtica, inmòtica i smart cities, energia solar i eficiència energètica, il.luminació, oci i entreteniment electrònic, TIC, videojocs, piles i bateries i vehicle elèctric. La raó de ser de Secartys és millorar la competitivitat de les empreses associades i promoure l’intercanvi i networking per generar oportunitats de negoci. 

sobre MGA 

Fundat el 1976 i presidit per Jaume Sanahuja Junyent, MGA crea la primera màquina recreativa amb premi a Espanya i és avantguardista en la proyecicón dels primers centres d’Entreteniment Familiar i Casinos Electrònics. 

Generador de tendències i conscient que el sector del joc requereix un canvi permanent, MGA ha aconseguit consolidar un potent grup empresarial, que participa en tots els àmbits i subsectors del món del joc i de l’oci. Disposa d’una àmplia experiència en la fabricació, distribució i explotació de tot tipus de màquines recreatives i d’entreteniment i es manté en constant creació d’oportunitats de negoci. 

Des dels seus inicis MGA desenvolupa sòlides aliances estratègiques, amb els grups empresarials més rellevants de l’àmbit internacional. 

La seva seu central té la seva ubicació al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), en un entorn de desenvolupament privilegiat que aporta els elements necessaris per potenciar al màxim la innovació dels seus projectes. MGA és avui una companyia de referència en el mercat nacional i internacional, assentada sobre valors com la innovació i la qualitat, però, sobretot, basada en la confiança dipositada en el seu extens equip humà i en l’atenció als seus clients.

Font: web PTV