El canal de venda de MGA té més de 2.000 articles de recanvi, accessoris i consumibles.
· www.mgaparts.es pretén convertir-se en un portal de referència a nivell internacional on trobar tot tipus de Components
· Benefici d’un 5% de descompte addicional en realitzar qualsevol compra a través del web.

Grup MGA ha posat en funcionament www.mgaparts.es, un nou canal de venda on es poden trobar més de 2.000 articles de recanvi, accessoris i consumibles de la majoria de màquines que MGA ha comercialitzat en els últims 15 anys.

MGA demostra seguir en l’avantguarda, ara amb l’automatització de processos en pro dels seus clients. El nou portal facilita a l’usuari l’accés i la identificació dels materials que es requereixin de forma molt senzilla, i basant-se en el sistema d’articles necessitats i suggerits, de manera que qualsevol tècnic tindrà ràpid accés als productes a través de codis de referència , de fabricant o descripció.

www.mgaparts.es no només va dirigit als actuals clients de MGA, sinó que pretén ser un portal de referència a nivell internacional on trobar tot tipus de components per a màquines tant del món de l’entreteniment i del joc com de qualsevol saló recreatiu. Per això MGA ja té previst ampliar, mitjançant a acords de distribució amb fabricants de components de màquines recreatives, el ventall de productes de www.mgaparts.es que seran d’interès per a tot tipus d’operadors, i sempre a un preu altament competitiu.

Grup MGA promou aquest nou canal de venda bonificant als clients amb un descompte del 5% sobre els preus habituals: d’aquesta manera repercuteix el benefici de l’automatització dels processos en pro dels seus clients.

Sobre Grup MGA

Fundat el 1976 i presidit per Jaume Sanahuja Junyent, Grup MGA crea la primera màquina recreativa amb premi a Espanya i és capdavantera en la creació dels primers centres d’Entreteniment Familiar i Casinos Electrònics.

Creador de tendències i conscient que el sector del joc requereix un canvi permanent, Grup MGA ha aconseguit consolidar un potent grup empresarial, que participa en tots els àmbits i subsectors del món del joc i de l’oci. Disposa d’una àmplia experiència en la fabricació, distribució i explotació de tot tipus de màquines recreatives i d’entreteniment i es manté en constant creació d’oportunitats de negoci.

Des dels seus inicis Grup MGA desenvolupa sòlides aliances estratègiques, amb els Grups empresarials més rellevants de l’àmbit internacional.

La seu central del Grup té la seva ubicació al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), en un entorn de desenvolupament privilegiat que aporta els elements necessaris per potenciar al màxim la innovació dels seus projectes. Grup MGA és avui una companyia de referència en el mercat nacional i internacional, assentada sobre valors com la innovació i la qualitat, però, sobretot, basada en la confiança dipositada en el seu extens equip humà i en l’atenció als seus clients.

Font:
Servei de premsa del Grup MGA