El regidor d’Ocupació i Urbanisme de Cerdanyola del Vallès, Javier Montes, i el Director Industrial i Tècnic de Lacer, José J. Fernández, es van reunir dilluns per reforçar les relacions entre el consistori i aquesta empresa del sector farmacèutic ubicada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV). La trobada forma part d’una ronda de visites que Montes i diversos tècnics del Servei de Promoció de l’Ocupació estan realitzant des de fa algunes setmanes a entitats del nostre municipi per presentar-los Cerdanyola Oberta, un nou projecte per afavorir la cooperació entre els diferents agents econòmics i socials del territori i l’administració local.

Durant la reunió, el regidor i la resta de representants del Servei de Promoció de l’Ocupació van explicar aquesta iniciativa que, cofinançada i amb el suport del FEDER, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola, té l’objectiu de promoure la transferència de coneixement, tecnologia i innovació, per tal d’afavorir el desenvolupament econòmic i social de la ciutat. D’aquesta manera, es volen aprofitar les sinèrgies entre les institucions, empreses i infraestructures existents per enfortir el teixit econòmic local i generar ocupació.

Cerdanyola Oberta és una plataforma digital que ofereix serveis i continguts interactius d’alt valor afegit als diferents agents econòmics del territori, fomentant la projecció global de les entitats i empreses del nostre municipi.

Lacer, atenció a la salut
Lacer és una companyia especialitzada en l’atenció de la salut humana amb un àmbit d’actuació mundial, que té emplaçades les seves instal·lacions industrials des de l’any 1999 al PTV. Fundada l’any 1949, actualment és líder en el mercat nacional pel que fa a diferents productes que comercialitza. L’Àrea Industrial engloba les activitats de Producció, Control de Qualitat, Enginyeria, Garantia de Qualitat, Logística i Medi Ambient, les quals formen un equip de més de 140 persones altament qualificades entre tècnics, responsables i operaris.

(*) Cerdanyola Oberta és un projecte que forma part del programa FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional). És una actuació emmarcada en l’Eix 1: àmbit territorial de la diputació de Bracelona de la convocatòria d’ajuts FEDER 2007-2013, destinats als ens locals d’aquesta emmarcació.

Data d’elaboració: 06/04/2011
Fotografia pròpia