Ens plau informar-vos que la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Parc de Recerca UAB organitzen la 1ª Edició de l’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI

Dimecres, 14 Novembre 2012, Hotel Campus UAB  (Bellaterra-Cerdanyola del Vallès) de 9’30 h a 18’00 h
 
el primer esdeveniment de networking entre empreses i investigadors dels més de 50 centres i instituts de recerca que formen part de la UAB i l’Esfera UAB .
 
L’objectiu de la jornada és fomentar la cooperació entre la recerca i la indústria del nostre territori per tal de potenciar la innovació empresarial i aprofitar totes les possibles sinèrgies i oportunitats de generar negoci.
 
L’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, ofereix la possibilitat de tenir reunions concertades amb investigadors líders a través de la metodologia Gettingcontacts!, posant a l’abast les tecnologies i els coneixements més  innovadors generats a  la universitat i als diferents centres de recerca associats.
 
Entre tots/es els/les participants volen que aquest esdeveniment sigui un referent al nostre entorn, incrementant les possibilitats de cooperació i impulsant el creixement de  les empreses del nostre territori.

 

+ Info (descarregar document adjunt)