Networking dinars d’economia: El mercat únic i les PIMES.

DATA: dijous 31 maig
HORA: de 14 a 16h
LLOC: HOTEL CAMPUS UAB www.hotelcampusuab.cat
(Universitat Autònoma – Bellaterra)
Ponent: Mark Jeffery (PONENCIA EN CASTELLA)

Dr. Mark Jeffery és responsable de planificació estratègica, coordinació i relacions institucionals a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona a més va ser Professor de dret a la Universitat Oberta de Catalunya; coordinador de totes les assignatures en els àmbits de Dret Europeu, Dret Laboral i Sociologia del Dret; Editor d’assumptes europeus del Comparative Labor Law & Policy Journal (EUA).

La creació del mercat únic és un dels grans èxits de la Unió Europea i pot ser l’eina més important que tinguin el europeus per sortir de la crisi.

Malgrat el progrés, encara queda molta feina a fer per aprofitar al màxim el potencial del mercat únic a l’hora de promoure el creixement i la competitivitat de les PIMES aixi com la creació d’ocupació.

Entre els reptes clau que la Comissió Europea ha identificat, destaca la necessitat de millorar la participació de les petites i mitjanes empreses al mercat únic i gaudir de les oportunitats existents.

En aquesta sessió, Mark Jeffery, de la Comissió Europea, analitzarà l’estat actual del mercat únic i farà un repàs de les propostes que ha presentat la Comissió per renovar-lo i revitalitzar-lo.

El Sr. Jeffery estarà obert a qualsevol mena de pregunta i obrirem un col.loqui que segur esdevindrà ben interessant. 

Inscripcions a: admin@aecv.cat
PLACES LIMITADES, per rigorós ordre d’inscripció
COST: socis 28 euros, NO socis 36 euros (inclou DINAR)

+ info www.aecv.cat