Els recents jaciments petrolífers descoberts al mar del nord al costat de Noruega han despertat la necessitat de diferents companyies d’obtenir mà d’obra qualificada. S’estima que, en els pròxims dos anys, serà necessari cobrir 5.000 llocs de treball per a exercir diferents especialitats dins l’àmbit de l’enginyeria.

La multinacional Aker Solutions, especialitzada en serveis d’enginyeria i construcció, productes de tecnologia i serveis integrats a tot el món, ha estat la primera companyia en posar en marxa, a través d’InfoJobs, el procés de reclutament dels seus pròxims talents espanyols.

Les ofertes contemplen diferents especialitats de l’enginyeria, des d’enginyers mecànics fins arquitectes. Els requisits indispensables són, entre d’altres, disposar d’un nivell apte d’anglès.

Amb motiu d’aquesta iniciativa s’ha desenvolupat la web www.findajob.no que integra tota la informació d’interès per als candidats que vulguin optar als llocs oferts: quin ambient de treball trobaran, dades sobre la localitat noruega en què viuran o fins i tot casos personals de treballadors de diferents nacionalitats que actualment ja formen part de la multinacional.

Data d’elaboració: 16/12/2011
Font i fotografia: infojobs blog