Tots coneixem les màquines de vending que ens ofereixen begudes,  snacks, llaminadures… però a Cerdanyola des de ja fa més d’un any i mig també disposem d’una innovadora màquina 24 hores amb productes de carnisseria.

La carnisseria Nou Mil·leni és l’única que disposa d’aquest servei a la nostra ciutat, i es troba situada a l’avinguda Espanya, 6. El seu responsable ens atén amablement i ens explica que al començament va costar vendre els seus productes a través de la màquina, però que poc a poc s’ha anat consolidant una clientela que pot trobar, a qualsevol hora del dia i al seu preu habitual, els productes que venen a la botiga, ja que els envasen ells mateixos.

El perfil de client és del de persones joves que no disposen de prou temps per realitzar les seves compres, però que demanen productes frescos i de bona qualitat. Per aquest motiu, quan més vendes es realitzen a través d’aquest mitjà es durant els caps de setmana.

Es poden trobar productes frescos com cuixes de pollastre, llom… i d’altres ja elaborats com hamburgueses amb formatge, salsitxes, croquetes, nuggets, etc. sempre a una temperatura controlada per tal de mantenir intactes les seves propietats.