El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès participa amb dues propostes del Recull d’Activitats per als Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona.

 

El Recull per als Serveis Locals d’Ocupació (SLO): Persones i empreses és un recurs que ofereix un conjunt d’activitats, en format taller o sessió, que els ens locals adherits a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) i/o a la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals (OTL) poden incorporar a la seva oferta de serveis, per tal d’oferir-les tant a les persones demandants d’ocupació com a les empreses usuàries del SLO.

 

Els tallers que es realitzaran durant aquest any 2023 tenen per finalitat donar suport en desenvolupament professional i a la recerca de feina de les persones demandants d’ocupació.

 

Les accions formatives que es duran a terme són els següents:

 

  • Preparat per al certificat ACTIC (Nivell 1). Formació presencial de 30 hores del 10 al 17 de juliol de 2023 en horari de 9 a 14h. 15 places disponibles! 
  • Eines per relacionar-se amb l’administració pública. Sigues un ciutadà digital. Formació presencial de 8 hores els dies 30 i 31 d’octubre en horari de 9:30 a 13:30h. 15 places disponibles!

 

La Diputació de Barcelona cofinança aquestes formacions que no tenen cap cost per a les persones participants. 

 

Per a més informació i/o inscripcions podeu trucar al telèfon 93 594 70 50 o escriure a moratonamm@cerdanyola.cat