Sota el nom “Eines per relacionar-te amb l’administració pública: Sigues un ciutadà digital” es realitzarà una formació totalment gratuïta a la Masia de Can Serraperera els dies 30 i 31 d’octubre.

 

Aquest curs està dissenyat per a qualsevol persona que desitgi aprendre a relacionar-se amb l’administració pública mitjançant mitjans digitals en només 8 hores. La metodologia es basarà en l’aprenentatge pràctic i col·laboratiu, amb l’objectiu de proporcionar a les persones participants coneixements rellevants i útils per afrontar situacions reals.

 

Durant les dues sessions presencials del curs (de 4 hores cadascuna), els participants tindran l’oportunitat de conèixer a fons la seguretat en les transaccions en línia, els certificats digitals i la signatura digital. Aprendran sobre el Certificat IDCAT i IDCAT Mòbil, així com sobre els mecanismes que garanteixen la seguretat de les interaccions a Internet.

 

D’altra banda, també es donarà a conèixer els diversos serveis en línia que ofereixen les diferents administracions públiques, des dels serveis on-line dels ajuntaments fins als de la Generalitat de Catalunya, passant per la Diputació de Barcelona, l’Agència Tributària i la Seguretat Social. Les persones participants obtindran una visió completa dels recursos disponibles per gestionar tràmits i serveis de manera digital.

 

Les persones interessades en realitzar aquesta formació poden sol·licitar-la trucant al 93 594 70 50 o directament a través d’aquest enllaç (https://www.cerdanyolactiva.cat/formacio-tecnologica-i-dimpacte/oferta-de-cursos/?idFormacio=1186).