Es tracta d’una jornada de formació per potenciar la inversió en emprenedoria i en empresa. Inciativa de l‘ Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i amb la col·laboració del Parc Tecnològic del Vallès
 
Té com a propòsit dinamitzar l’activitat emprenedora i inversora entre empreses i emprenedors.

L’objectiu d’aquest taller és afavorir la creació, el creixement i la consolidació d’iniciatives empresarials que tinguin el propòsit de radicar-se a la ciutat.

Presentació: aquesta jornada s’adreça a qualsevol  emprenedor/a, empresa, entitat que vulgui conèixer diferents fonts de financiació necessàries per crear una nova empresa o que vulgui consolidar o ampliar el capital d’una  empresa existent.

En l’actualitat, disposem de molta informació sobre el món de les startups & la inversió privada, però n´hi ha tòpics sobre procés d’inversió (tant a nivell d’emprenedors com d’inversors privats) que no s’ajusten amb la realitat i que pot portar-nos a equívocs.

En base de l’experiència acumulada per Keiretsu forum, una de les xarxes de BA més actives, proposen una nova perspectiva de com analitzar la vostra proposta d’inversió i l’entorn amb la finalitat d’identificar els aspectes claus i ajudar-vos a fer més consistent la mateixa i així maximitzar les probabilitats d’èxit.

Taller: Mites i realitats sobre inversors i emprenedors

Ponència: Josep Maria Pina. Vicepresident de l’empresa Keiretsu.  

Data: dijous 6 de febrer de 2013 (16:00 – 17:30h)

Lloc: Centre d’empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions: l’assistència és gratuïta. Les places són limitades. Es requereix inscripció prèvia. Enviï un email a

cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat amb les següents dades:

 

Nom i cognoms

Empresa / organització

E-mail de contacte (per poder confirmar la inscripció)

Web de l’empresa/organització

 

O bé trucar al telèfon  93 594 70 50, corresponent al Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica (demanar per l’àrea d’empreses, i/o emprenedoria) de l’ Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.