El 17 de gener s’obre el termini per formalitzar la preinscripció als màsters oficials de la UAB, que abasten tots els àmbits de coneixement. El termini romandrà obert fins al proper 12 d’octubre.

La UAB ofereix més d’un centenar de màsters amb caràcter oficial, preu públic i adaptats a l’espai europeu d’educació superior. Abasten tots els camps del coneixement: de les biociències a l’art i la literatura, de la ciència política a la medicina…

Entre les novetats d’enguany destaquen la creació de dos màsters professionalitzadors més: el màster de Psicologia General Sanitària i el màster d’Enginyeria Informàtica / Computer Engineering. Aquests màsters habilitaran als seus titulats per a exercir com a Psicòleg General Sanitari i com a Enginyer superior en Informàtica, respectivament.

Altres màsters professionalitzadors que ja oferia la UAB són el màster d’Advocacia, el de Procura i el de Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes.

En l’àmbit de Medicina la UAB posarà en marxa el màster de Recerca Biomèdica Translacional organitzat conjuntament amb el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Així mateix, s’endegarà el màster de Medicina Transfusional i Teràpies Cel·lulars Avançades / Transfusion Medicine and advanced Cell Therapies, organitzat amb l’Escola Doctor Robert.

En l’àmbit de les Ciències les novetats són Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology, Teledetecció i Sistemes d’Informació Geogràfica i Ciència de Dades / Data Science.

Pel que fa al sector de l’empresa, el curs vinent s’impartirà per primera vegada el màster de Gestió d’Empreses Hoteleres i, en el sector de la comunicació, el màster de Planificació Estratègica en Publicitat i Relacions Públiques.

Els màsters oficials tenen una durada fixa d’entre 60 i 120 crèdits. En funció de la formació prèvia de cada estudiant, el coordinador del màster podrà requerir que cursi complements de formació (fins a un màxim de 60 crèdits).

Font: web UAB