El Parc de Recerca UAB, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, impulsa el Programa Consolida’t per donar suport a les microempreses i a les persones autònomes a consolidar, enfortir i/o reinventar els seus negocis

Consolida’t és un programa d’assessorament personalitzat i formació en gestió empresarial per a microempreses i persones treballadores autònomes. Les persones i/o empreses participants disposaran d’un equip assessor especialitzat que analitzarà la seva situació, les fortaleses i les àrees de millora del seu negoci. D’aquesta forma és desenvolupa un mixt d’assessorament en gestió empresarial i de formació específica, impartida per professionals en la matèria amb l’objectiu de complementar les capacitats necessàries per al desenvolupament del treball autònom.

En una primera reunió inicial es realitza una diagnosi del projecte i es determina l’itinerari a seguir, es fixa el pla d’acció a desenvolupar i es defineixen les activitats formatives a realitzar. En les següents reunions de treball es procedeix al seguiment del pla d’acció, per tal d’identificar les desviacions incorregudes i fer les correccions pertinents.

Paral·lelament al procés d’assessorament, es duen a terme sessions de formació amb professionals experts, per proporcionar els coneixements necessaris en matèria de gestió empresarial i de millora de les competències amb el propòsit d’incrementar el nivell d’eficiència del treballador autònom.

En l’edició passada van participar dotze microempreses i autònoms de Cerdanyola, que van valorar molt positivament el projecte.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Oficina de Promoció Empresarial de Cerdanyola, al correu electrònic ope@cerdanyola.cat o bé trucant al telèfon 93 580 88 88 Ext 2113 – 3451.

També es poden realitzar les inscripcions directament a la plana web del programa Consolida’t

https://www.youtube.com/watch?v=BvPoju_NfKs&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.cerdanyola.cat%2F&feature=emb_imp_woyt