Aquest estiu, el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Local de Català de Cerdanyola, ofereix dos cursos intensius, presencials, gratuïts i de 45 hores: Bàsic 1, del 3 al 24 de juliol (de 16 a 19.30 h), i Bàsic 2, del 3 al 26 de juliol (de 9.15 a 12.15 h). Les classes són de dilluns a dijous al Servei Local de Català. S’hi poden matricular persones majors de 18 anys o que tinguin 16 anys i no hagin estat escolaritzades a Catalunya.

Les inscripcions es poden fer presencialment els dies 27 i 28 de juny (de 10 a 13 h) o per internet, a través de la plataforma d’inscripció i tràmits www.cpnl.cat/inscripcions/ (a partir de les 9 h).

Per completar l’oferta per a qui vulgui reforçar la conversa, a l’estiu continua obert el programa Voluntariat per la llengua.

Oferta a tot Catalunya 

A tot Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 200 cursos per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total, s’ofereixen unes 4.800 places. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació sobre el curs, la localitat i l’horari.