S’obren les inscripcions per a l’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI

Tots els investigadors de l’Esfera UAB que desenvolupin un projecte d’innovació basat en la recerca o hagin desenvolupat un projecte de transferència podran optar al Premi a l’Excel·lència en Transferència de Coneixement i establir contactes amb empreses durant la sessió UAB-NEM: Networking, Exhibition & Meetings, que tindran lloc durant l’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI.

La Universitat Autònoma de Barcelona, a través de l’Associació d’Amics de la UAB, la Fundació Parc de Recerca UAB, el Campus d’Excel·lència Internacional i el Consell Social de la UAB, organitzen el primer Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, un espai de networking per a la indústria i la recerca que tindrà lloc el proper 14 de novembre de 2012.
 
L’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI sorgeix amb la voluntat de reconèixer l’activitat dels investigadors que transfereixen el coneixement generat a l’entorn de l’Esfera UAB i mostrar aquesta recerca dirigida al mercat, apropant a la indústria l’ampli ventall de tecnologies i coneixements innovadors generats a partir dels recursos de recerca de la Universitat i dels diferents centres d’investigació ubicats al Parc de Recerca UAB.
 
La jornada constarà de dues sessions. Durant el matí, s’organitzarà el primer UAB-NEM: Networking, Exhibition & Meetings, un espai per a l’exposició de la recerca i les tecnologies de l’Esfera UAB més adreçades al mercat, que facilitarà el contacte entre investigadors i empreses a través d’entrevistes personalitzades.
 
A la tarda, es farà entrega de la 1a Edició dels Premis a l’Excel·lència en Transferència de Coneixement que volen reconèixer la Millor Acció de Transferència Realitzada i el Millor Projecte d’Innovació de l’entorn de l’Esfera UAB. La convocatòria per presentar-se a aquests premis s’obre el dilluns 16 de juliol i romandrà oberta fins l’1 d’octubre de 2012. Poden participar tots els investigadors de l’Esfera UAB que ofereixen productes o solucions innovadores, de qualitat i competitivitat.

L’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI comptarà també amb una Taula Rodona a càrrec d’experts que debatran sobre la situació actual de la innovació i la transferència a l’entorn universitari.

 

Font i fotografia: www.uab.es 16/07/2012