Palex Medical, empresa familiar dedicada a la distribució d’equipament sanitari i solucions hospitalàries avançades, ha signat avui un acord de col·laboració amb Ascamm, Centre Tecnològic de referència en l’àmbit de la fabricació avançada.

L’acord ha estat signat pel conseller delegat de Palex Medical SA , Xavier Carbonell i pel director general de la Fundació Privada Ascamm , Xavier López . Amb això Palex posa en marxa una estratègia orientada a aconseguir una major presència en mercats internacionals gràcies a la innovació tecnològica i el desenvolupament de producte propi.

Fins a la data Palex ha centrat la seva estratègia en millorar l’eficiència de sistema sanitari distribuint solucions i dispositius tecnològicament avançats amb un alt nivell de servei als usuaris, la qual cosa li ha posicionant clarament en el mercat espanyol. Ara amb la signatura d’aquest conveni Palex aposta clarament per la innovació i gràcies a la seva experiència i coneixement del sistema sanitari dóna impuls a una nova etapa centrada en el desenvolupament de nous productes d’alt valor afegit i solucions diferencials per al sector mèdic i hospitalari.

Font: web ASCAMM