La consultora Ernst & Young ha seleccionat a l’empresa Exaccta Tax per participar al Accelerating Tech Entrepeneur Pitch, una competició inclosa dins de l’Strategic Growth Fòrum. La firma, amb oficins al Parc de Recerca UAB, ha estat seleccionada com una de les sis millors startups de tot Europa.

Exaccta Tax és la primera app que permet que, mitjançant una foto a tiquets i factures a través d’un smartphone o tablet, es generi la comptabilitat de forma automàtica. Concretament, amb l’aplicació generada per Exaccta els usuaris capturen la informació prenent simples fotografies dels diferents documents que reben al llarg del dia, i que són reconeguts i interpretats per l’APP de forma automàtica, en temps real, amb o sense connectivitat i de forma completament autònoma. Les dades es transformen en assentaments comptables (segons el perfil tributari de l’usuari) i així els estats financers o econòmics estan sempre actualitzats i disponibles al dispositiu mòbil.

L’esdeveniment final tindrà lloc el proper 16 i 17 d’aril a la ciutat de Roma. El guanyador, tindrà l’oportunitat de participar durant el mes de maig a Mònaco al EY’s World Entrepeneur Of The Year, iniciativa que reuneix famosos emprenedors de tot el món.

Font: web de PRUAB