20 persones han estat contractades en els Plans d’Ocupació que s’encarregaran de netejar imbornals dels carrers, treballar com a agents cívics i reforçar l’aparell administratiu de diferents departaments municipals, entre d’altres tasques. Des del govern local reiteren la seva voluntat de lluitar contra la incidència de l’atur a la ciutat, amb la promoció de Plans d’Ocupació.

L’Ajuntament de Cerdanyola ha iniciat aquest semestre diverses actuacions destinades majoritàriament a alleugerir l’atur entre la població major de 30 anys i que té les prestacions exhaurides.El govern local reitera la seva voluntat de lluitar contra la incidència de l’atur a la ciutat, amb la promoció de Plans d’Ocupació.

En total són 20 persones les que treballaran durant 6 mesos netejant imbornals tot garantint un funcionament òptim quan arribi l’època de pluges i fen tasques d’agents cívics, una figura important als carrers de la ciutat bàsica perquè tothom assumeixi que Cerdanyola és de totes i tots i com a tal, necessita d’un compromís actiu en la seva cura. També treballen en tasques de suport administratiu a diversos departaments municipals.

Les persones participants en aquests Plans d’Ocupació s’han escollit seguint els criteris establerts pel Servei Català d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquesta administració i el Fons Social Europeu subvencionen aquests plans i els cofinancia l’Ajuntament de la ciutat.

Plans d’Ocupació 2013 – 2014

6 agents cívics, homes/dones majors de 30 anys amb les prestacions exhaurides amb graduat escolar o el graduat de l’ESO com a mínim.

6 operaris i/o peons per netejar imbornals homes i dones majors de 30 anys amb les prestacions exhaurides millor amb graduat escolar.