La multinacional acceleradora d’empreses Plug and Play Tech Center, ha llançat la seva primera convocatòria a Espanya per a la cerca d’empreses tecnològiques en les que invertir, accelerar el seu creixement i proporcionar accés a l’ecosistema de Silicon Valley.

La signatura, que ha començat des de València les seves operacions a Espanya, té l’objectiu principal d’ajudar en el creixement de projectes emprenedors.

El programa Plug and Play Accelerator, llançat tant a la seva seu de Silicon Valley (Califonia) com a Espanya, busca empreses tecnològiques incipients (les denominades startups) amb possibilitats d’èxit, en les quals l’acceleradora invertirà entre 25.000 i 50.000 euros en cadascuna.

A més, els creadors de les empreses seleccionades participaran en un programa de tres mesos dissenyat per submergir a les startups en l’ambient de Silicon Valley.

El termini per presentar les candidatures acaba el proper 11 de juny per al programa en Silicon Valley i el 25 de juny per al coordinat des de València.

Entre els objectius de Plug and Play Espanya, es troba atreure, per a la seva instal·lació a Espanya, un parell d’empreses tecnològiques consolidades d’Estats Units cada any.

Des del seu naixement al gener de 2006, Plug and Play Tech Center ha ajudat al creixement de startups centrades en internet, programari, sistemes, semiconductors i telecomunicacions, amb inversions de més de 750 milions de dòlars.

Font: noticia de www.eleconomista.es de 1/06/2012

Fotografia: 05com cc.20  ( by-nc-sa )