Benvolguts, benvolgudes,

Com sabeu, un dels principals objectius de l’associació Àmbit B30 és el de contribuir, amb diferents accions, a la millora en la competitivitat d’aquest territori. Una d’aquestes accions és el Pla de Doctorats Industrials (DI) com una eina que ofereix una oportunitat de realitzar projectes de recerca estratègics d’una empresa en col·laboració amb una universitat o centre de recerca, on el doctorand/a desenvolupa la seva formació investigadora i és objecte d’una tesi doctoral.

A les empreses els hi permet atraure persones altament qualificades i amb grans coneixements del sector que els hi atorga valor afegit, alhora que accedir a millors equipaments, infraestructures, eines i investigadors del sector. Per a les universitats i els centres de recerca, els DI representen una ocasió on transferir tecnologia i coneixement en un entorn productiu, enfortint, així, els vincles amb el món empresarial.

En aquest marc és que des de l’associació us volem oferir la possibilitat de conèixer els avantatges i les sortides del Pla de DI en nanotecnologia. Un Pla que compta amb el recolzament dels centres del Barcelona Nanotechnology Cluster Bellaterra, la major concentració d’infraestructures i investigadors de l’àmbit de la nanociència i la nanotecnologia a Espanya, així com amb la intervenció especial del Centre d’Excel·lència Severo Ochoa, i l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2).

Cordialment,

 

Josep Monràs

President Associació Àmbit B30

(per a més informació sobre els DI en nanotecnologia:  www.b30i.cat )