Bernat Recasens,director general de CRITflow, companyia dedicada al desenvolupament d’eines informàtiques de suport en l’àmbit de la innovació, ha estat l’encarregat de presentar, el dimarts 25 de febrer, el sistema PRIZM Game al Centre d’Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (PTV). 

A grans trets, el PRIZM Game consisteix en un joc de col•laboració que permet posar en comú idees que enriqueixen als participants quan les comparteixen. Així mateix, aquest mètode, que a Espanya és encara desconegut però no altres països com Anglaterra o França, té especial renom en empreses de l’àmbit de l’enginyeria, tot i que és obert a qualsevol camp. 

Durant la trobada, Recasens ha destacat la part lúdica del projecte, que permet passar una bona estona al mateix temps que es resolen problemes de tot tipus o es comparteixen idees inspiradores i multidisciplinars entre els treballadors de l’empresa. Tal com ha explicat, el PRIZM Game es diferencia de les Teories de Resolució de Problemes Inventius (TRIZ) –metodologia clàssica per trobar solucions-  en que és participatiu, és més senzill, integra un major nombre de solucions i és divertit.

Font: web PTV