Els propers 13, 15 i 17 de gener tindran lloc a la sala de Graus de les facultats d’Economia i Empresa i de Ciències de la Comunicació i a l’Escola d’Enginyeria, respectivament, sengles presentacions de la competició Imagine Express 2014, adreçades a tots els estudiants de la Universitat. Aquest concurs internacional cerca joves emprenedors en aplicacions per als telèfons mòbils interessats en participar-hi.

 

Les presentacions, organitzades pel Programa UAB-Emprèn, comptaran amb la participació de la vicerectora de Qualitat, Docència i Ocupabilitat, Glòria Gonzàlez, i els degans i director de les facultats i de l’Escola.

 

Imagine Express pretén descobrir i potenciar el talent innovador i emprenedor en el sector dels telèfons mòbils, a través d’un viatge en tren de 4 dies entre Barcelona, París i Londres, que tindrà lloc del 24 al 26 de febrer i durant el qual les persones seleccionades  desenvoluparan els seus projectes.

 

Els seleccionats (12 innovadors, 12 enginyers informàtics i 12 economistes de l’àmbit de l’administració d’empreses) dissenyaran aplicacions adreçades als sectors turístic, cultural, de salut i social, que presentaran públicament el dia 27 al Mobile World Congress de Barcelona. Imagine Express 2014 també els facilitarà un espai per a la incubació dels seus projectes.

 

Els candidats de la UAB que vulguin participar han de posar  “UAB” en el camp “origin of contest “ del formulari que hi ha a la web d’Imagine. El període d’inscripció finalitza el proper 31 de gener.