Femtalent organitza, durant el proper mes de novembre, el programa “La igualtat d’oportunitats a l’empresa” que vol sensibilitzar a les empreses sobre la necessitat i el benefici que les mesures i els plans d’igualtat aporten a la seva productivitat i eficiència econòmica.

Dins d’aquest marc el PTV organitza la sessió “La necessària gestió del canvi al Parc Tecnològic del Vallès”, on s’explicaran els principals punts forts i febles per què la igualtat esdevingui efectiva i s’identificaran les eines estratègiques per aconseguir-ho. La jornada tindrà lloc el proper dimarts 15 de novembre, de les 08.30h a les 09.30h, a la Sala A del Parc. [+info]

Les altres sessions que formen part d’aquest programa són: “Polítiques d’igualtat en el mercat de treball: avenços i reptes”, “Els plans d’igualtat a les empreses”, “Cap a una nova organització del temps de treball” i “Les relacions igualitàries a l’entorn laboral”. Aquestes sessions es realitzaran al Parc Científic i Tecnològic de Girona, Biopol’H, EsadeCreapolis i al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, respectivament.

Maribel Cárdenas, cap de l’Oficina de Promoció Polítiques d’Igualtat Dones-Homes de la Diputació de Barcelona i professora del Màster Oficial d’Intervenció Psicosocial de la UB, i Lidia Arroyo, investigadora de l’Internet Interdisciplinary Intitute (IN3) de la UOC, seran les encarregades d’impartir les sessions.

Cal recordar que el programa “La igualtat d’oportunitats a l’empresa” combina la formació presencial i virtual per poder facilitar la participació, així doncs, només s’ha d’assistir personalment a una de les sessions, la resta, s’han de seguir virtualment mitjançant la plataforma fem.talent.

Data d’elaboració: 26/10/2011
Font: notícia PTV, 26/10/2011
Fotografia: logo fem talent