La fabricació additiva / Impressió 3D està canviant la naturalesa del procés productiu donant una sèrie de millores sense precedents als creatius i a les empreses innovadores, aportant un canvi de paradigmes i nous models de negoci. Fins fa no pas gaire temps, només les empreses grans tenien serveis interns de prototipatge; avui, en canvi, les pimes ja es poden permetre incorporar tecnologia d’impressió 3D. Això les permet arribar abans al mercat, fabricar peces personalitzades o sèries curtes de producte. A nivell mundial i de forma ultra ràpida, les tecnologies AM estan assolint nivells de qualitat molt elevats, alhora que es rebaixen els costos de materials, que són cada vegada més assequibles i en molts casos sostenibles.

Davant d’aquesta perspectiva de continus canvis, el Parc Tecnològic del Vallès i les entitats i empreses que treballen a l’àrea del Vallès i l’Eix de la B30, proposen una jornada tècnica per mostrar novetats, i donar a conèixer les possibilitats que ofereix la fabricació additiva. Aquesta Jornada permetrà visualitzar el present i el futur de la Impressió 3D,  conèixer tècnicament les impressores 3D i el seu funcionament, descobrir noves aplicacions industrials i projectes d’R&D de tecnologia pròpia a Catalunya.

La sessió es durà a terme a l’Auditori del Parc Tecnològic del Vallès el proper dimecres 5 de novembre de 9:00h a 13:00h.

En la jornada hi seran presents personalitats i alts càrrecs d’entitats i empreses com el Parc Tecnològic del Vallès, ASCAMM, ASERM, ROLAND, ULTRASION, HOFMANN, HEWLETT-PACKARD i COMHER-STRATASYS. 

Així doncs, és una bona oportunitat per actualitzar els coneixements en 3D printing, donat la velocitat amb la qual les tècniques aconsegueixen nivells de qualitat superiors.

Més informació i inscripcions